När man köper Office 365 som tjänst av en leverantör som tex Loopia så kan det uppstå problem med att SEFOS inte fungerar. Detta beror på att tjänsteleverantören har stäng ner vissa funktioner i Office 365 som tex att blockera addins.

Problemet är konstaterat hos Loopia men kan även förekomma hos andra leverantörer.

Lösning

Ta kontakt med er leverantör och be dem konfigurera om er tjänst så att den tillåter addins.